Телефон: 0876 83 40 10         e-mail: semers55@mail.bg

ДДД Услуги

Какво е ДДД?

Дезинфекция   -  Дезинсекция  -  Дератизация

® Дезинфекция: ликвидиране на патогенни микроорганизми.

® Дезинсекция: Хлебарки, унищожаване с гаранция! Бълхи, кърлежи, дървеници, мухи,        комари, оси и други инсекти.

Ефикасна защита от вредители

Семерс55 е създадена за да защитева вас, вашето семейство и вашия бизнес от хлебарки и други вредители.

Фирмата е регистрирана в Министерството на здравеопазването и работи с препарати от водещи световни производители, лицензирани за домашна употреба, безвредни за хората, домашни любимци и растения. Нашият екип е съставен от сертифицирани специалисти с дългогодишен опит в областа на ДДД.  Дейноста на Семерс55 се извършва под контрола на РИОКОЗ.

® Дератизация: Премахване на плъхове, мишки и други гризачи.

-          Мишките и плъховете са вредители в градските, крайградските и селските райони. Те се заселват както в стари изоставени сгради, така и в пренаселени, нехигиенични места в градската среда. Въпреки това, мишките и плъховете биват откривани, дори в случаите, когато съществуват нови жилища и чисти помещения.

-          Тъй като тези вредители гризачи ядат практически всичко, което ядат и хората, те намират храна навсякъде в града. Кофите за боклук също привличат плъховете в битови и улични канализационни линии. Плъховете и мишкитеса огромен проблем за селските стопанства, където храната е в изобилие, а удобните места за гнездене са многобройни и е трудно да се елиминират.

 

Уважаеми търговци,

Наредба №3 от 2005г., задължава всички търговски обекти, без изключение да имат сключен договор за ДДД ежемесечни услуги.

ДДД фирма Семерс55, е фирма, с лиценз за професионално унищожаване на вредители. ДДД фирмата издава протокол, по изискванията на РИОКОЗ (ХЕИ), МЗ, ДВСК и НЦЗПБ, за обекти, подлежащи на задължителни месечни ДДД обработки.

ДДД фирма Семерс55 унищожава вредни насекоми и гризачи в дома, офиса, заведения, хотели, училища и здравни обекти. Извършваме ддд третиране в зърнени складове, хамбари, обществени, битови, производствени, обучителни помещения, терени, площи и дома.

ДДД фирмата предлага услуги с качествени, безопасни препарати за пест-констрол и дългосрочно действие, за максимален резултат. Издаваме протокол за еднократна или абонаментна обработка, с договор. Във фирмената традиция е заложено внимание към качеството на всяка ДДД услуга. Предлагаме отлични цени и отстъпки за комплексни услуги.